На очередной встрече был немного новый формат слепых дегустаций. На этот раз образцов самих было меньше, однако сам сок состоял в том, что бы сравнить, как влияет на вкус, аромат и общее впечатление срок выдержки пива. Были взяты образцы за разные года, такие как Chimay Tripel, Bernardus Tripel и Floreffe Tripel.
Далее ниже я приведу слова Ланы, со-организатора и вдохновителя встречи:
Дегустація проходила наступним чином: оголошувався сорт пива, але молодше чи старше подано у келиху — не повідомлялося. З метою виключення нав’язливих асоціацій про ознаки старіння розповідали після оцінювання.
Серед пар старше-молодше пиво результати наступні:
Chimay Tripel — перемога за молодшим — 38,1 проти 32,1
St.Bernardus Tripel — перемога за старшим 38,1 проти 32
Floreffe Tripel — перемога за старшим 37,3 проти 33,7
Неоголошеною темною конячною зустрічі став Bush Blond Tripel, який взяв і переміг усіх з оцінкою в 38,2
Перерахунок оцінок був проведений, що і дозволило виділити переможця, вочевидь, рахувати після 7 тріпелів важко 😉
P.S.: Кстати, St.Bernardus Tripel и Floreffe Tripel я угадал верно
Добавить комментарий